College: En nu laat ik mijn baard staan

Op dinsdag 1 april geeft Leen Zevenbergen een college naar aanleiding van zijn boek 'En nu laat ik mijn baard staan' in de Rode Hoed in Amsterdam.

Zijn boek is een pleidooi voor authentiek ondernemerschap, dat zorgt voor bloeiende, creatieve organisaties. In 2007 werd het gekozen tot Managementboek van het Jaar.

Zijn er in Nederland te weinig ondernemers? Of is ondernemerschap een eigenschap die niet past in een milieu waarin goed voor iedereen wordt gezorgd?

Durven mensen nog wel risico’s te nemen? Of worden risico’s, mits ze mislukken, door wetgeving dusdanig afgestraft dat je het wel uit je hoofd laat om ze te nemen? Deze vragen komen aan de orde tijdens dit college over ondernemerschap.

Inspireren
Leen Zevenbergen heeft zelf vijftien ondernemingen opgestart en daarnaast leiding gegeven aan een aantal grote ondernemingen met vele duizenden medewerkers.

Op basis van zijn ervaringen vertelt hij over leiderschap en ondernemerschap, en over hoe belangrijk het is om een authentieke leider te zijn. Kernwoorden als creativiteit, ondernemerschap, sprankelen en inspireren staan centraal.

Lees ook:Symposium: Succesvol Kleurrijk Ondernemerschap
Lees ook:Wíllen ‘de vrouwtjes’ soms niet werken?
Lees ook:Zwangere zelfstandigen tussen wal en schip?
Lees ook:GroenLinks wil meer vrouwelijk ondernemers
Lees ook:Plannen om aantal Wajongers terug te dringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.