Categorie: "*Columns"

Staken is toevallig een recht

Het valt me op dat iedere keer als er een groep werknemers staakt, de krokodillen tranen ruim vloeien. Het 'not in my back yard' gehalte is groot in Nederland, óók als het om staken gaat. Dus nu hebben we te maken met veel ach en wee en veel 'ellende' van mensen die zich in de eerste plaats gedupeerd voelen in hun hoedanigheid als 'reiziger'. ik vind dat altijd iets sneu's hebben, vooral als geïnterviewden (de radio is gek op quotes van mensen die toch zo stom waren om bij een bushalte te gaan wachten), andermans vermeende zieligheid nodig hebben om hun eigen zieligheid te onderstrepen. Voor zichzelf vinden ze het al erg, maar voor 'al die mensen die naar het ziekenhuis moeten', en 'voor al die scholieren die nog een examen moeten doen' en… Wat mij betreft: driewerf bah!

Werk aan de winkel en VACATURE

Mijn collega Lilian Roos, die de afgelopen drie maanden dit weblog onderhield, heeft zo'n last van klachten aan haar pols door het overvloedige tennissen en typen, dat zij al een tijdje niet meer toegekomen is aan het schrijven van berichten. Omdat het er niet naar uitziet dat hier op korte termijn verbetering in komt, heeft zij mij gevraagd om in ieder geval tijdelijk de honneurs waar te nemen.

GRATIS de laatste nieuwtjes in je mailbox

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuws, informatie en tips rondom werk? Dan hoef je deze website nooit meer op te zoeken, en achterstallig leesvoer inhalen is ook verleden tijd.

Vul rechtsonder in de navigatie bij 'Updates in e-mail' je e-mailadres in. Je ontvangt dan elke dag de nieuwsberichten automatisch in je mailbox. Nadat je het adres hebt ingevoerd, krijg je een bevestigingsakkoord in je mailbox. Vergeet deze niet te activeren. En let op: hij kan in je spambox terechtkomen.

.

Weblog nieuw leven ingeblazen

Beste vaste lezer,

Het onderhoud van deze weblog heeft ruim een jaar stilgelegen, maar sinds februari is de berichtgeving nieuw leven inblazen.

In mei  2006 werd deze blog opgezet door Roland Klaverstijn, die hem tot december van dat jaar onderhield. De berichten van vóór februari 2008 zijn dus
van zijn hand.

Ik hoop dat je met interesse deze werkwijzer zal blijven volgen. Reacties, suggesties en commentaren zijn vanzelfsprekend van harte welkom.

Veel leesplezier, Lilian