Zo zit het bedrijfsleven écht in elkaar…

Een man in een luchtballon is verdwaald. Hij zakt wat en ziet een vrouw op de begane grond lopen. Hij roept haar toe: "Ik heb vrienden van mij beloofd hen over een uur ergens te ontmoeten, maar ik heb géén idee waar ik ben". De vrouw roept terug: "U bevindt zich in een ballon op ongeveer tien meter boven de begane grond. U zit tussen de 51 en de 52 graden 
noorderbreedte en tussen de 5 en 6 graden westerlengte". 
"U bent informaticus", zegt de man. 
"Inderdaad, hoe weet u dat?" vraagt de vrouw. "Wel", zegt de man, "U hebt mij een technisch perfecte uitleg gegeven, maar ik weet niet wat ik met die informatie moet doen en heb nog steeds geen idee waar ik me bevind. In alle eerlijkheid, u hebt me niet veel geholpen, en u hebt mij bovendien nog eens kostbare tijd doen verliezen". 
"En u bent manager neem ik aan?" antwoordt de vrouw. 
"Klopt, hoe weet u dat?" 
Wel, u weet niet waar u zich bevindt, noch waar u naartoe moet. Een grote massa lucht heeft u gebracht waar u nu bent. U hebt een belofte gedaan waarvan u geen idee had hoe u die moet nakomen en u verwacht dat de mensen die onder u staan, uw problemen oplossen.  Het feit is dat u nog steeds in dezelfde situatie zit als vijf minuten geleden, alleen is het nu ineens mijn fout!!!!

Lees ook:Ontstress tip van de maand
Lees ook:Heb jij een rotbaan?
Lees ook:Zijn werkgevers te goed van vertrouwen?
Lees ook:Warm, warm en nog eens warm
Lees ook:Oh, oh, oh, wat ben ik toch druk

Eén reactie op “Zo zit het bedrijfsleven écht in elkaar…

  1. Esther

    Het zou toch leuk zijn als er ook iets nieuwers op deze website zou staan! Wat heb ik aan een website die sinds 2008 niet meer bijgewerkt lijkt te zijn??

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.