Personeel KPN met stomheid geslagen

Afgelopen vrijdag 25 augustus jl. heeft de directeur Human Resources van KPN, Hein Knaapen, de werknemers via een mailboodschap opgeroepen om collega’s te werven. Deze actie, de ‘tell-a-friend actie’, roept veel vragen op bij het personeel dat aan de ene kant bedreigd wordt met ontslag en aan de andere kant nu te horen krijgt dat er ruimte is voor nieuw personeel. KPN biedt medewerkers die nieuwe collega’s aanbrengen een bonus van 1000 euro netto.

Onder het motto dat KPN mensen nodig heeft die innovaties kunnen ontwikkelen, is zij deze wervingsactie gestart. Beetje vreemd in het licht van de aanstaande reorganisatie- en ontslaggolven die op stapel staan. Beetje vreemd? Boel vreemd. School je bestaande werknemers om, zeg ik in koor met ABVA/KABO.

Lees ook:Ziekte door werkdruk NS-personeel
Lees ook:Aantal nieuwe bedrijven naar record
Lees ook:‘Strebers’ branden sneller af
Lees ook:Nabestaanden krijgen extra tegemoetkoming
Lees ook:Nederlanders willen massaal aan de siësta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.