Off topic: 1 jarig bestaan

Ik ben er trots op dat ik sinds kort deel uitmaak van de blogcommunity van blog.nl. Vandaag bestaan ze 1 jaar, maar ik kom net pas kijken. Maar blog.nl is wel een van de grotere blog-gemeenschappen. Daarbij onderscheiden ze zich door professionele redacteuren die de blogs bijhouden.
Mijn favoriete blog is vrouw.blog.nl. Heerlijke, recht voor zijn raap journalistiek, direct uit het hart, altijd actueel en altijd verrassend. Datzelfde geldt trouwens voor zappen.blog.nl. Met elkaar een grote ‘familie’ die heel veel interesse gebieden dekt. Ben en Ayalon (die met hun achternaam echt Blog heten trouwens!): van harte!

Lees ook:Kies bewust een e-mailmoment
Lees ook:Over Werkwijzer.blog.nl
Lees ook:Mega-fusie op komst
Lees ook:Warm, warm en nog eens warm
Lees ook:Werk aan de winkel en VACATURE

Eén reactie op “Off topic: 1 jarig bestaan

  1. Lotte

    Dat blog.nl in zo’n korte tijd zo gegroeid is! Ik heb nog niet veel kunnen rondneuzen op werkwijzer.blog.nl maar zal dat in de toekomst zeker meer gaan doen. Ziet er goed uit en is zeker iets om trots op te zijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.