Werk aan de winkel en VACATURE

Mijn collega Lilian Roos, die de afgelopen drie maanden dit weblog onderhield, heeft zo'n last van klachten aan haar pols door het overvloedige tennissen en typen, dat zij al een tijdje niet meer toegekomen is aan het schrijven van berichten. Omdat het er niet naar uitziet dat hier op korte termijn verbetering in komt, heeft zij mij gevraagd om in ieder geval tijdelijk de honneurs waar te nemen.Als eerste redacteur (van mei tot en met half december 2006) van Werkwijzer.blog doe ik dat natuurlijk graag. Ik zou het vervelend vinden als al die vaste bezoekers het langere tijd zonder dagelijkse nieuwtjes en wetenswaardigheden over werk in de breedste zin van het woord zouden moeten doen.

Voorlopig ben ik dus weer uw gastheer op dit blog. Misschien met een iets andere toon dan u van Lilian gewend bent, maar niet minder betrokken. En weest u gerust, de vaste rubrieken en gastcolumns blijven in ieder geval. Vanaf vandaag ga ik weer hard op zoek naar berichten waarvan ik denk dat u ze graag leest. En wilt u meer van mij lezen: kijk dan ook eens op 50plus.blog.nl. Samen met collega Corry Frieswijk breng ik daar dagelijks nieuws van, voor én over vijftig-plussers. En ook dat natuurlijk in de ruimste zin van het woord…

Vacature redacteur
Wel zijn we nog op zoek naar een nieuwe vaste redacteur van dit weblog. Heb je een passie voor werkgerelateerde onderwerpen en zou je daar graag dagelijks over schrijven? Neem dan contact op met Blog.nl via tel. 020-4459931 of vul dit formulier in.

Lees ook:Weblog nieuw leven ingeblazen
Lees ook:Over Werkwijzer.blog.nl
Lees ook:Structuur in je inbox voorkomt stress
Lees ook:Waarom medewerkers hun baas haten
Lees ook:Off topic: 1 jarig bestaan

Eén reactie op “Werk aan de winkel en VACATURE

  1. issa

    ik ben op zoek naar een baan,ik heb bijna twee jaat bij Zeeman gewerkt,ik heb ervaring als verkoopster

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.