Over Werkwijzer.blog.nl

Een groot deel van ons leven brengen we door in slapende toestand. Een ander aanzienlijk deel zijn we op ons werk, of besteden we op een andere manier tijd aan het verkrijgen van inkomsten. Kortom, werk is belangrijk, net zo goed voor degene die een baan heeft, als voor degene die er een zoekt.

Laatste nieuwtje
De berichten op Werkwijzer.blog.nl zijn gericht op werknemers, freelancers en zzp'ers, managers, werkzoekenden en mensen die bij dat zoeken helpen, zoals reïntegratieconsulenten en loopbaancoaches. Met artikelen over nieuwtjes, onderzoeksresultaten, nieuwe regelingen, wetswijzigingen en tips, blijven bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van werk.

Over de auteurs
Werwijzer.blog.nl werd in 2006 opgezet door Roland Klaverstijn. Na een onderbreking pakte Lilian Roos de draad weer op. Sinds mei 2008 is Roland weer tijdelijk actief met het onderhouden van dit blog, maar er is ruimte voor een nieuwe redacteur met een passie voor werkgerelateerde onderwerpen. Heb je interesse? Bel dan tel. 020-4459931 of vul dit formulier in.

Over Blog.nl
Blog.nl is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er bijna honderd verschillende blogs die worden onderhouden door journalisten met een passie of specialisme. Het totale netwerk trekt maandelijks zo'n twee miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op Blog.nl? Door de doelgerichte aanpak van Blog.nl kunt u een specifieke doelgroep aanspreken, of juist een heel breed publiek. Bel voor meer informatie 020-4459931 of kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:Werk aan de winkel en VACATURE
Lees ook:Off topic: 1 jarig bestaan
Lees ook:Waarom medewerkers hun baas haten
Lees ook:Weblog nieuw leven ingeblazen
Lees ook:Structuur in je inbox voorkomt stress

Eén reactie op “Over Werkwijzer.blog.nl

 1. ben eppenhof

  Dag,

  Misschien willen jullie een keer aandacht besteden aan 1001interimjobs.nl, een website die dagelijks interim-opdrachten verzamelt (uit meer dan 50 bronnen) voor zelfstandige hoger opgeleide professionals?

  Mvg,
  Ben

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.